Part of Part of Modus-Digital

De WordPress programmeur van Balticode weet als geen ander de mogelijkheden van WordPress open source software te gebruiken voor het ontwerpen en programmeren van veelzijdige websites. Het WordPress content management systeem biedt legio mogelijkheden om op een efficiënte manier een website te bouwen en te beheren.

Uitgebreide mogelijkheden met WordPress

WordPress software biedt uitgebreide mogelijkheden voor het inrichten en vormgeven van een website. Naast het traditionele beheer van tekst en beeld, heeft WordPress uitgebreide mogelijkheden voor integratie van video, forums, enquêtes, kalenders etc. Op basis van uw specifieke wensen kan de WordPress specialist van Balticode modules op maat programmeren.

WordPress specialisten bij Balticode

De internetprogrammeurs van Balticode hebben zich gespecialiseerd in een aantal specifieke webapplicaties. Voor ontwerp en content management kozen zij Joomla! en WordPress, voor webshops en e-commerce toepassingen wordt gebruik gemaakt van VirtueMart en Magento. Door onze ruime ervaring met WordPress kunnen wij u zelfs (in tegenstelling tot de meeste webbureau’s) verder helpen met reeds bestaande websites of plugins die ontwikkeld zijn door derden. Ideaal wanneer u of uw huidige sitebouwer in kennis tekort schiet om een bestaand probleem op te lossen of een aanvullende wens te realiseren!

Meer weten over de mogelijkheden van WordPress?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voordelen van het WordPress cms.
U kunt ons bellen op 078 617 99 66 of maak hieronder een afspraak.

Vrijblijvend kennismaken? Maak hier een afspraak