Part of Part of Modus-Digital

WordPress is op dit moment één van de meest populaire open-source CMS systemen.

Dit is niet zo vreemd omdat WordPress uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid. Tel daarbij op dat het systeem vanuit zichzelf al enorm zoekmachinevriendelijk is en dit uit te breiden is met allerlei seo plugins en je hebt te maken met het ideale CMS systeem.

WordPress plugin op maat

Het grote pluspunt van WordPress is dat het systeem uit te breiden is met diverse plugins, zoals een slide-show plugin, seo plugin en zoek plugins. Soms bestaat een plugin niet of is het net niet wat u wilt. In dat geval kan Balticode voor u een WordPress plugin op maat maken. Wij zijn enorm bedreven in het ontwikkelen van maatwerk plugins voor o.a. Joomla, WordPress, Magento, Opencart en VirtueMart.

WordPress theme development

Het uiterlijk van uw WordPress website wordt bepaald door het theme ofwel de website template. Er zijn op internet diverse websites zoals themeforest die enorme collecties met themes aanbieden. Deze kunt u zelf of door ons laten installeren. Met enkele aanpassingen kan de website er al een stuk persoonlijker uitzien. Voor diegene die liever echt een eigen ontwerp willen hebben, kunnen wij op basis van photoshop bestanden een WordPress theme op maat voor u ontwikkelen. Balticode beschikt over een netwerk van vormgevers die uw theme kunnen vormgeven. Uiteraard kunt u ook uw eigen theme ontwerp aanleveren. Tot slot kunnen wij u tevens helpen met het aanpassen van een WordPress theme.

Meer weten over WordPress plugins of themes?

Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek uw wensen en mogelijkheden.
U kunt ons bellen op 078 617 99 66 of maak hieronder een afspraak.

Vrijblijvend kennismaken? Maak hier een afspraak