Part of Part of Modus-Digital

Op de vraag “wat kost een app”? kunnen wij het volgende antwoorden;
De kosten van een app zijn sterk afhankelijk van de complexiteit van de gebruikte techniek. Een smartphone app kan variƫren van eenvoudige informatievoorziening tot gecompliceerde interactiviteit. Om u toch een indicatie te kunnen geven; een eenvoudige informatieve app kunnen wij al vanaf 5000 euro ontwikkelen.

Gespecialiseeerde app ontwikkelaars

Bij Balticode vindt u specialisten in professionele app ontwikkeling. Zij zijn vertrouwd met de technische vereisten van de verschillende platforms en beheersen de techniek om optimaal gebruiksvriendelijke te bouwen. Bij de kosten van een native app moet altijd rekening worden gehouden met de verschillende platforms zoals iOs (iPhone, iPad), Android, WindowsMobile of Blackberry.

App ontwikkeling uitbesteden

Balticode levert technische diensten voor realisatie van apps. Maar wij kunnen u ook van dienst zijn bij de conceptontwikkeling voor een app. Heeft u een globaal idee voor een app of alleen de wens om voor een specifieke situatie een app te ontwikkelen, wij ondersteunen u graag. Wij leveren maatwerk en verrassen u graag positief met de kosten van een app.

Kosten app laag houden

Om de ontwikkelkosten een app laag te houden adviseren wij altijd om klein te beginnen met het ontwikkelen van een app. U ziet direct of uw app het gewenste effect alvorens u kosten maakt om de app verder te ontwikkelen. Door middel van updates kunt u uw app op een verantwoorde manier steeds verder uitbreiden. Wat een app dan gaat kosten heeft u dan zelf in de hand. Wij adviseren u hier graag in.

Meer weten over mogelijkheden en kosten van mobiele apps?

Maak een afspraak met de app specialisten van Balticode om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. U kunt een afspraak maken via het contactformulier van de website of ons bellen op +31 (0)78 617 99 66.