Part of Part of Modus-Digital

Je hebt een goed idee voor een app, en misschien zelfs al wel een uitgewerkt plan. Maar hoe ga je nu verder? Is je app idee technisch haalbaar? Is er een markt voor je app? Wat kost het om je app te laten realiseren en hoe ga je dit ooit terugverdienen?

Dit soort vragen zien wij regelmatig voorbijkomen wanneer we een verzoek krijgen voor het ontwikkelen van een app. Als doorgewinterde app developer kan Balticode je helpen om deze en andere vraagstukken op te lossen, zodat je weloverwogen kan besluiten of en hoe je je app gaat laten realiseren. Speciaal hiervoor is er namelijk een unieke aanpak ontwikkeld door onze adviseur.

Laat je concept toetsen door de professionals

Tijdens een uitgebreide scan wordt je app idee tegen het licht gehouden door de adviseur. In een 3 uur durende sessie komen alle aspecten van app ontwikkeling aan bod, waarbij je uitgebreid de mogelijkheid hebt om te sparren over de haalbaarheid, valkuilen en succesfactoren van je app concept. Zo krijg je onder andere een antwoord op de vragen:

  • Is mijn app idee ook écht een goed idee?
  • Hoe kan ik het idee voor mijn app verbeteren?
  • Gaat mijn app geld opleveren?
  • Wat zijn de kosten van mijn app?
  • Hoe kan ik de app laten realiseren?

Je gaat naar huis met zekerheid over je concept en een duidelijk inzicht omtrent de vervolgstappen. Wanneer je naar aanleiding van de scan besluit om de ontwikkeling van de app ook daadwerkelijk in gang te zetten, neemt één van onze projectmanagers het stokje over van de adviseur om je verder te begeleiden bij de app development.

Omdat de (on)mogelijkheden van het realiseren van de app al tijdens het gesprek met de adviseur aan bod zijn gekomen, gaat het vervolgtraject veel soepeler en sneller en ben je verzekerd van een resultaat dat je verwachting waar maakt (en hopelijk overtreft ;)).

Kom meer te weten over de potentie van je app idee

Ben je op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden en haalbaarheid van je app idee? Wij helpen je graag verder!

Je vindt ons in Regio Dordrecht en Rotterdam.
Bel ons op 078 617 99 66 of maak hieronder een afspraak.

Vrijblijvend kennismaken? Maak hier een afspraak