Met de komst van de iBeacon technology is er in eens veel mogelijk.

Behalve de relatief bekende iBeacon blokjes, zijn er nu ook handige fabrikanten die allerlei vormen maken die ook voor andere doeleinden te gebruiken zijn.

Sleutel terugvinden met StickNFind

Een product wat wij persoonlijk heel erg leuk vinden en wat uitnodigt tot de meest creatieve technische toepassingen is de Bluetooth sticker van StickNFind.

Deze fabrikant produceert stickers ter grote van een muntje met een zendertje. Dankzij de meegeleverde SDK kun je met dit product je eigen app maken waarbij je gebruik maakt van het zendertje van de sticker.

Zo kun je de sticker bijvoorbeeld op je sleutels plakken. Met de SDK is het mogelijk om je sleutels een geluidje te laten produceren als je ze dreigt te laten liggen. Ook kun je met een app de locatie bepalen van je sleutels.

Meer mogelijkheden met de Beacon sticker

Behalve je sleutelhangers kun je de sticker ook op bijvoorbeeld je bagage plakken. Of leg een sticker in je auto en je kunt hem altijd terugvinden.

Tevens kun je door de iBeacon stickers bijvoorbeeld in een winkel te plaatsen, consumenten informatie tonen op het moment dat ze binnen het bereik van de Beacon komen.

Of een nog creatievere toepassing; treasure hunt. Een spel voor kinderen waarmee een schat wordt voorzien van een Beacon sticker. Kinderen kunnen met een schatkaart app de schat terugvinden.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zelf een app maken met StickNFind?

Heeft u zelf een goed idee met de Beacon sticker? Of wilt u iBeacon technology gaan gebruiken in uw app?
Steek dan uw licht een op bij de iBeacon specialisten van Balticode. Zij kunnen voor u iedere idee omzetten in een goedwerkende aantrekkelijke app.

Meer weten over StickNFind?

U vindt ons in Regio Dordrecht en Rotterdam.
U kunt ons bellen op 078 617 99 66 of maak hieronder een afspraak.

Vrijblijvend kennismaken? Maak hier een afspraak