Samen kunnen we eerlijke en milieuvriendelijke producten goedkoper maken; dát is het doel van de website Samenkoopjes. Schrijf je in op de website en kies het bedrag wat jij wilt bieden op een bepaald product. Je ziet direct hoeveel kopers er nog benodigd zijn om het artikel ook daadwerkelijk voor die prijs te kunnen kopen. Wanneer het benodigde aantal kopers voor jouw bod nog niet behaald is, kun je via de website je vrienden uitnodigen om ook mee te doen. Lukt het om genoeg kopers te werven voor jouw prijs? Dan profiteren jullie samen van het koopje!

AFBOUWEN MAGENTO WEBSHOP

Samenkoopjes maakt gebruik van het krachtige Magento CMS voor webwinkels. De website was al grotendeels ontwikkeld toen Balticode gevraagd werd om de website verder af te bouwen. Vanuit onze ruime ervaring met het ontwikkelen van Magento webshops hebben we de klus met vertrouwen aangenomen. Samen met de opdrachtgever hebben we de tekortkomingen en bugs van de website in kaart gebracht, om deze vervolgens te repareren en de Magento webshop verder af te bouwen zodat deze aan de verwachtingen van de opdrachtgever voldeed. Na een periode van uitvoerig testen en de puntjes op de “i” te zetten is de website door ons online geplaatst.

De Samenkoopjes Magento webshop is vanaf de lancering een groot succes; door siteoptimalisatie en promotie (van o.a. stichting DOEN) trekt de webwinkel veel bezoeker die samen al meerdere succesvol deals behaald hebben!