Part of Part of Modus-Digital

Als alternatief voor Magento zijn wij erg enthousiast over OpenCart. OpenCart blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid en is voor 90% van de webwinkeliers toereikend. Alleen als u veel werkt met geavanceerde configureerbare producten, of een groot aanbod heeft adviseren wij om Magento te gebruiken. Uiteraard verschilt dit per situatie. Wij zullen op basis van uw aanvraag voorzien van het juiste advies welk webshop systeem te kiezen.

OpenCart plugins op maat

Wilt u direct al uw facturen als pdf per e-mail binnenkrijgen? Wilt u een koppeling met een postverzendbedrijf zodat uw webshop bezoekers exact zien wat ze moeten betalen? De mogelijkheden zijn eindeloos met het enorm aanbod OpenCart plugins. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een plugin net niet is wat u zoekt of wellicht wilt u liever een OpenCart plugin op maat laten maken. Dan is het prettig te weten dat de OpenCart experts van Balticode in staat zijn uw plugin wens te verwezenlijken. Met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatwerk extensies voor o.a. Joomla, WordPress, Magento, Opencart en VirtueMart kunnen wij uw plugin op maat maken.

OpenCart template laten maken

OpenCart wordt vaak samen met Joomla gebruikt voor het CMS gedeelte. Echter kan OpenCart ook prima zelfstandig draaien. Als u gebruik maakt van OpenCart krijgt u na installatie de standaard template van OpenCart te zien. Maar u wil natuurlijk uw eigen smoel geven aan uw webshop. Dit kan door gebruik te maken van OpenCart templates die wij eventueel voor u kunnen installeren en aanpassen naar uw wens, of u kunt kiezen voor een OpenCart template op maat.

De OpenCart experts van Balticode kunnen uw photoshop document van uw OpenCart webshop perfect omzetten naar een werkende webshop.
Heeft u geen grafisch ontwerper die uw OpenCart template kan maken? Dan kunt u gebruik maken van het netwerk van OpenCart designers van Balticode. Zij maken iedere OpenCart website tot een succes met maximale verkoop als resultaat.

Meer weten over OpenCart plugins of templates?

Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek uw wensen en mogelijkheden.
U kunt ons bellen op 078 617 99 66 of maak hieronder een afspraak.

Vrijblijvend kennismaken? Maak hier een afspraak