Part of Part of Modus-Digital

Magento programmeur

De Magento programmeur van Balticode maakt gebruik van het Magento softwareplatform waarmee e-commerce websites op een relatief eenvoudige en betaalbareĀ manier kunnen worden gebouwd. Magento e-commercie biedt ruime mogelijkheden voor ontwerp en inrichting van een veilige en gebruiksvriendelijke webwinkel voor uw klanten.

Uitgebreide mogelijkheden van Magento webshop

Magento biedt een groot aantal mogelijkheden voor ontwerp en inrichting van een digitale winkelomgeving. De ervaren Magento programmeurs van Balticode kunnen verschillende e-commerce middelen koppelen aan uw website. Zo kan de shop worden gekoppeld aan social media als Facebook en Twitter. Maar ook koppelingen met uw eigen computersysteem zijn mogelijk, bijvoorbeeld voor voorraadbeheer en financiƫle administratie.

Gespecialiseerde Magento programmeurs bij Balticode

De internetprogrammeurs van Balticode hebben zich gespecialiseerd in een aantal specifieke webapplicaties. Voor e-commerce toepassingen en webshops werken zij hoofdzakelijk met de platforms VirtueMart, OpenCart en Magento. Voor ontwerp en content management van website kozen zij Joomla en WordPress. Voor speciale wensen wordt aanvullende programmatuur op maat gemaakt. Daarnaast bieden wij uitgebreide ondersteuning voor uw huidige Magento Content Management Systeem.

Meer weten over de voordelen van Magento e-commerce?

De Magento programmeur van Balticode bespreekt graag de mogelijkheden en voordelen van een Magento webshop voor uw specifieke situatie.
U kunt ons bellen op 078 617 99 66 of maak hieronder een afspraak.

Vrijblijvend kennismaken? Maak hier een afspraak