Part of Part of Modus-Digital

De Magento ontwikkelaar van Balticode is in staat om een complete Magento webshop te ontwerpen en te bouwen die volledig beantwoordt aan de wensen van uzelf en uw klanten. Het design wordt volledig aangepast aan uw huisstijl. Binnen de bestaande Magento software kunnen talloze koppelingen worden gemaakt met bijvoorbeeld voorraadadminstratie, boekhouding, expeditie etc.

Uitgebreide e-commerce mogelijkheden met Magento

De Magento ontwikkelaar van Balticode realiseert voor u een webwinkel waarin uw klanten makkelijk hun producten kunnen vinden en kiezen en waarin ze worden gestimuleerd tot verder winkelen en bestellen. Een Magento webshop is gebruiksvriendelijk maar heeft bovendien het voordeel dat deze goed vindbaar is in zoekmachines. Met integratie van een beveiligde betaalmodule kunnen uw klanten hun bestellingen eenvoudig afrekenen.

Magento e-commerce shop

Magento biedt de Magento ontwikkelaar een groot aantal mogelijkheden voor ontwerp en inrichting van een digitale winkelomgeving. Natuurlijk een complete productcatalogus met zoekfunctie, maar ook uitgebreide statistieken en rapportages voor de leverancier. Zowel voor de leverancier als voor de klant uitgebreide informatie over orderstatus en ordergeschiedenis. Via koppeling met een digitaal mailingprogramma is ook e-mailmarketing mogelijk. Balticode kan u als Magento ontwikkelaar ook helpen met het customizen van uw bestaande Magento webshop.

Wilt u eens met de Magento ontwikkelaar  spreken over de mogelijkheden van uw Magento Shop?

De Magento ontwikkelaar van Balticode bespreekt graag de mogelijkheden en voordelen van een Magento webshop voor uw specifieke situatie. U kunt ons bellen op 078 617 99 66 of maak hieronder een afspraak.

Vrijblijvend kennismaken? Maak hier een afspraak