Part of Part of Modus-Digital

Als u een serieuze webshop wilt opzetten is de kans groot dat u al een naar Magento heeft gekeken. Magento is op dit moment het populairste webshop systeem. Magento is ook ingericht op de groei van uw website. U kunt kiezen voor de gratis en de betaalde versie van Magento. De gratis versie bevat iets minder basisfunctionaliteiten dan de betaalde versie. Maar met diverse Magento extensies kunt u uw webshop razendsnel van extra functionaliteiten voorzien.

Magento extensie op maat laten maken

De bestellingen uit uw webshop direct via track-and-trace aanmelden? Een koppeling met uw voorraad systeem of boekhoud pakket? Grote kans dat de gewenste extensie al in de Magento extensie directory aanwezig is. Uiteraard kan het voorkomen dat de plugin die u wilt niet bestaat of u heeft iets gevonden wat niet exact doet wat u wilt. In dat geval kunnen de Magento experts van Balticode uw Magento extensie op maat maken. Met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatwerk extensies voor o.a. Joomla, WordPress, Magento, Opencart en VirtueMart kunnen wij iedere extensie op maat maken.

Magento template op maat voor uw webshop

Na installatie van de Magento webshop kunt u kiezen uit een aantal standaard Magento templates die het uiterlijk van uw webshop bepalen. Websites zoals template monster bieden een enorme hoeveelheid Magento templates aan. Deze kunt u hier aanschaffen. Echter als u een uniek Magento ontwerp wilt hebben kunt u deze laten bouwen door de Magento experts van Balticode. Zij kunnen uw Photoshop document met u Magento ontwerp omzetten naar een Magento template op maat voor een correct werkende website. Heeft u geen Magento designer? Dan kunt u gebruik maken van de professionele Magento ontwerpers uit het netwerk van Balticode. Tot slot kunnen wij u ook helpen met het realiseren van aanvullende modules voor een bestaande Magento webshop.

Meer weten over Magento extensies of templates?

Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek uw wensen en mogelijkheden.
U kunt ons bellen op 078 617 99 66 of maak hieronder een afspraak.

Vrijblijvend kennismaken? Maak hier een afspraak