Part of Part of Modus-Digital

De Joomla programmeurs van Balticode zijn in staat om met het open source Joomla content management systeem websites te bouwen die aan alle vereisten van de gebruiker kunnen voldoen. Naast tekst- en beelinformatie kan een groot aantal technische features worden ingebouwd zoals streaming video, catalogi, nieuwberichten en e-commerce applicaties.

Ongekende mogelijkheden met Joomla CMS

Joomla is een wereldwijd populair open source content management systeem (CMS). De Joomla programmeurs van Balticode ontwikkelen een geavanceerde website, maar kunnen met Joomla ook een intranet, een webwinkel of sociale media netwerken bouwen. Voor speciale wensen kunnen aanvullende applicaties op maat worden geprogrammeerd. Daarnaast kunnen wij u altijd verder helpen met uw huidige probleem met een Joomla! website.

Joomla specialisten bij Balticode

De ervaren programmeurs van Balticode hebben zich gespecialiseerd in een beperkt aantal webapplicaties. Naast Joomla programmeren zij voor websites ook met behulp van WordPress.

Voor e-commerce en webwinkel applicaties voor een Joomla webshop kozen zij voor Magento en VirtueMart. Door deze specialisatie bent u bij Balticode verzekerd van de best denkbare oplossing voor uw specifieke situatie.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van Joomla?

De ervaren Joomla programmeurs van Balticode geven u graag inzicht in de vele mogelijkheden van Joomla voor uw specifieke situatie. Voor het maken van een afspraak (op onze vestiging in Dordrecht) kunt u ons bellen op 078 617 99 66 of maak hieronder een afspraak.

Vrijblijvend kennismaken? Maak hier een afspraak