Part of Part of Modus-Digital

De Joomla expert van Balticode kent alle gebruiksmogelijkheden van het Joomla content management systeem en is daarom in staat voor u de ideale website te ontwikkelen. Naast tekst- en beeldinformatie kunnen aanvullende online communicatiemogelijkheden als een nieuwsbrief of een toegankelijke productendatabase worden ingebouwd.

Met Joomla CMS uw website eenvoudig up to date

Voor een goede website is het absoluut noodzakelijk dat de informatie up tu date is, dat de bezoeker echt de actuele, laatste informatie kan vinden. Het Joomla CMS systeem maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier de inhoud in woord en beeld te actualiseren. Bovendien bieden automatische instelmogelijkheden de mogelijkheid om nieuwe informatie op vooraf vastgestelde tijdstippen op de website te publiceren.

Joomla specialist maakt ook maatwerk

Het Joomla platform biedt een groot aantal mogelijkheden om een moderne website en daarin opgenomen applicaties te ontwikkelen. De Joomla specialist van Balticode is in staat om op een snelle en voordelige manier speciale applicaties te programmeren voor extra functies of speciale wensen die u heeft voor uw website..

Wilt u weten wat de Joomla experts van Balticode voor u kan betekenen?

De Joomla specialisten van Balticode geven u graag inzicht in de vele mogelijkheden van Joomla voor uw specifieke situatie.
U vindt ons in Regio Dordrecht en Rotterdam.
U kunt ons bellen op 078 617 99 66 of maak hieronder een afspraak.

Vrijblijvend kennismaken? Maak hier een afspraak