...

Innovatieve oplossing voor de uitgave van (jaar)stukken van uw organisatie. Altijd de juiste oplage in de app store, dus duurzaam en kostenbesparend.

...
Apple store
Google store

Veilig & Toegankelijk

 • Downloaden vanuit de vertrouwde App Store
 • Online dus altijd en overal beschikbaar
 • 24/7 inhoud wijzigen in afgeschermde omgeving

Kosten besparend

 • Geen terugkerende ontwerp-, druk- en verzendkosten
 • Hetzelfde ontwerp is meerder jaren (her)bruikbaar
 • Onbeperkt aantal pagina’s toevoegen en aanpassen

Optimale beleving

 • Levendige presentatie met foto’s, audio en video
 • Geannimeerde grafieken, tabellen en kaarten
 • Intuïtieve navigatie en slimme zoekfuncties

Duurzaame oplossing

 • Lagere milieubelasting dan bij traditioneel drukwerk
 • App altijd opnieuw te downloaden via App Store
 • Precies de juiste oplage dus geen afval

Voorbeeldproject

Mirt project Ipad

Voor het Ministerie van Infrastructuur en Milieu ontwikkelden wij samen met partners een iPad app met het interactieve Meerjarenplan Infrastructuur Ruimte en Transport (MIRT) Projectenoverzicht 2015. Deze bijlage op de rijksbegroting wordt jaarlijks op prinsjesdag aangeboden aan de Tweede Kamer. Dit document is vanaf heden niet langer als boek, maar alleen nog digitaal beschikbaar.

Stap voor stap naar het gewenste resultaat

Kennismaking

Concept en Voorstel

Productiefase

Plaatsen in app stores

Updates

In een persoonlijk gesprek uw wensen in kaart gebracht

De ontwikkeling van iedere iPad app beschouwen we als een maatwerk project. De eerste stap is dan ook altijd om samen met u de mogelijkheden te bespreken op basis van de reeds aanwezige informatie. Is er reeds een gedrukt exemplaar beschikbaar dat alleen nog maar omgezet dient te worden, of wilt u de volledige ontwikkeling (inclusief tekstschrijven, fotografie, dtp en vormgeving) uit handen geven? Alles is mogelijk! Uiteraard is het kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding op maat

Op basis van de inventarisatie van uw eisen en wensen maken wij een beschrijving van het project, inclusief tijdspad en gespecificeerde begroting. Mocht uw iPad app de integratie van bijzondere functionaliteiten of een speciale lay-out vereisen, dan creeëren wij voorafgaande aan de offerte eerst een zogenaamd ‘Functioneel Ontwerp’, waarin we de specificaties volledig uitwerken. Hiermee creëren we vooraf een concreet beeld van het gewenste eindresultaat.

Blijf goed geïnformeerd gedurende de ontwikkeling

Zodra u hiertoe akkoord heeft gegeven worden de werkzaamheden ingepland en gaat ons team van vakspecialisten aan de slag met de grafische en technische ontwikkeling van uw iPad app. Er wordt een vaste projectmanager als contactpersoon aangesteld die u gedurende het project van tussentijdse status-updates voorziet. Zodra uw gedigitaliseerde rapport of (jaar)verslag gerealiseerd is, ontvangt u toegang tot de testomgeving waarin u de iPad app kunt uitproberen en beoordelen alvorens deze live gaat.

Het moment is daar... publicatie in de app stores

Uw iPad app wordt aangeboden aan de App Store en Play Store. Na acceptatie door Apple resp. Google is uw verslag gereed om te publiceren. U kunt hierbij zelf aangeven in welke landen de app beschikbaar komt, vanaf welke datum en of het rapport gratis te downloaden is of dat hiervoor betaald dient te worden. Optioneel kunnen wij voor uw organisatie een eigen ‘developer-account’ aanmaken, zodat het in de Stores lijkt alsof uw organisatie zelf de ontwikkelaar/uitgever van de app is.

Uw iPad app blijvend actueel

Hoewel de inhoud (pagina’s, teksten, afbeeldingen, enz.) altijd onbeperkt up-to-date gehouden kan worden vanuit het CMS, kan het zijn dat u op een bepaald moment extra functionaliteiten wilt toevoegen aan de app (bijvoorbeeld door nieuwe technische mogelijkheden). In dat geval kunnen we uw app probleemloos uitbreiden en een update uitbrengen. Lezers die de app reeds op hun iPad geïnstalleerd hebben ontvangen hierbij altijd de meest recente en geavanceerde versie.

Neem contact op met Edwin Maas via 078 617 99 66 of vul uw gegevens in.
Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug voor een kennismakingsgesprek.