Part of Part of Modus-Digital

Bij Balticode vindt u een betrouwbare en zeer ervaren technische partner. Balticode is een gespecialiseerd technisch internetbureau. Wij bieden onze kennis en know how die nodig is voor de technische ontwikkeling en bouw van internetapplicaties en apps. Onze hoog gekwalificeerde programmeurs hebben zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van apps, mobiele websites, websites, webshops en Smart TV apps.

Mobiele applicaties (apps)

Het gebruik van internet en apps via de smartphone groeit stormachtig. Ook al is het formaat van het scherm van de smartphone klein, het is zeer goed mogelijk om de informatie over uw bedrijf en uw producten en diensten over te brengen met een app. Er bestaan duizenden mobiele apps, zowel voor informatie-uitwisseling als amusement. Zoekt u een specifieke gebruiksmogelijkheid dan ontwikkelen wij een app op maat.

Lees meer over app ontwikkeling

Mobiele websites

Steeds meer consumenten en bedrijven gebruiken hun telefoon om informatie op te zoeken op het internet. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat uw website ook op de mobiele telefoon goed leesbaar en bruikbaar is. U kunt hiervoor een aparte mobiele website laten ontwikkelen of kiezen voor een responsive website oplossing.

Lees meer mobiele websites en responsive websites

Websites met cms

De mogelijkheden van internet zijn legio en er komen permanent nieuwe geavanceerde mogelijkheden bij. Om er voor te zorgen dat een website optimaal functioneert als communicatie- of verkoopmedium moet de techniek feilloos werken. BaltiCode zorgt voor het content management systeem dat het beste past bij een specifiek type website. We zorgen er daarbij voor dat de website optimaal zoekmachinevriendelijk is.

Lees meer over webdevelopment

Webshops

Voor professionele online winkelomgevingen ontwikkelt en bouwt BaltiCode webshops met gebruikmaking van open source software of met eigen programmatuur. Overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid zijn kenmerken van onze webshops. Natuurlijk verzorgen onze specialisten ook koppelingen met backoffice functies.

Lees meer over onze webshops

Smart TV apps

De ontwikkeling van Smart TV apps staat nog in de kinderschoenen. We hebben inmiddels de nodige ervaring opgedaan, om onze klanten hierover te adviseren en te voorzien van passende oplossingen.

Lees meer over Smart TV app ontwikkeling