Part of Part of Modus-Digital

Speciaal voor de webshop Glasdiscount.nl hebben wij een single page/one step product configurator voor Magento ontwikkeld. Met deze product configurator kan een bezoeker van de webshop op eenvoudige wijze binnen één pagina zijn gewenste doucheopstelling samenstellen.

Stap voor stap worden afmetingen, glassoorten, cutom opties en gerelateerde producten geselecteerd en geconfigureerd. Tijden het samenstellen is rechts op de pagina realtime te zien welke onderdelen er gekozen zijn, inclusief een overzicht van de bijbehorende bedragen en de totaalprijs. De product configurator is voorzien van helpteksten / instructies voor nog meer gebruiksvriendelijkheid.

Wanneer een bezoeker zijn ideale doucheopstelling heeft geconfigureerd, kunnen alle afzonderlijke producten met één druk op de knop worden toegevoegd aan het winkelmandje.

Koppeling met Magento

Doordat de configurator gekoppeld is aan Magento, heeft de webshophouder vanuit het adminpanel volledige controle over de stappen, producten, prijzen en opties die in de product configurator te zien zijn. Omdat deze is gevuld met producten vanuit de Magento productcatalogus, worden de voorraden direct aangepast zodra een nieuwe doucheopstelling is geconfigureerd.

Doordat de product configurator flexibel is opgebouwd, kan deze eenvoudige voor andere toepassingen gebruikt worden. Zo hebben we een aangepaste versie van de configurator ontwikkeld voor het samenstellen van glazen binnendeuren voor Glasdiscount.nl.

Een voorbeeld van de configurator is hier te zien (deze wordt momenteel nog aangevuld met de definitieve producten).

Product configurator voor uw webshop

Naast deze one step product configurator voor Magento, kunnen wij een soortgelijke extensie / plugin realiseren voor o.a. Opencart, Virtuemart en Woocommerce. Dit is doorgaans zelfs mogelijk voor reeds bestaande webshops! Ziet u bij een andere webshop een configurator die u ook wenst te hebben voor uw eigen webshop? Wij kunnen deze namaken, aanpassen aan uw specifieke eisen en wensen en implementeren binnen uw webshop. Uiteindelijk is het mogelijk om voor ieder willekeurig samengesteld product een configurator te laten ontwikkelen; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer informatie over product configurator voor uw webshop

Bent u op zoek naar een maatwerk product configuratie module voor uw (bestaande) webshop? Wij helpen u graag verder om de mogelijkheden te bespreken.

U vindt ons in Regio Dordrecht en Rotterdam.
U kunt ons bellen op 078 617 99 66 of maak hieronder een afspraak.

Vrijblijvend kennismaken? Maak hier een afspraak