Part of Part of Modus-Digital

Met de komst van onze nieuwe collega hebben wij een echte Concrete5 specialist in huis gehaald.
Hij heeft jarenlange ervaring in het Concrete5 CMS en is in staat maatwerk en oplossingen voor complexe vraagstukken te leveren.
Vanaf nu kunt u dus ook bij Balticode terecht voor uw Concrete5 website.

Waarom Concrete5?

Balticode heeft jarenlange ervaring in Joomla, WordPress en Magento. Desondanks volgen wij de wereld van opensource op de voet.

Inmiddels denken we dat Concrete 5 een waardig alternatief is geworden voor bijvoorbeeld een CMS als WordPress. Met name de gebruiksvriendelijkheid voor de gebruiker en de mogelijkheid om je website geheel door het slepen met contentblokken in te richten spreekt voor velen tot de verbeelding.

Concrete5 in het kort

Wij raden u aan om onderstaande video te bekijken met een korte introductie van Concrete5.
Liever zelf proberen? Klik dan op de Concrete5 demo.

Voordelen van Concrete5

  • Intuïtief gebruik door de WYSIWYG editor. Je kunt direct live in je website wijzigingen aanbrengen. Je ziet direct het eindresultaat.
  • Webpagina’s geheel in te richten zoals je zelf wilt. Met je muis sleep je de content van de website naar de plek die je zelf wilt.
  • Kleine maar professioneel netwerk van add-on ontwikkelaars. De meeste add-ons zijn betaald, maar geven wel garantie op ondersteuning en doorontwikkeling.
  • Website wordt middels cache standaard automatisch geoptimaliseerd voor extra snelle weergave. Dit is belangrijk voor de zoekmachines zoals Google.
  • Goed ontwikkeld versiebeheer en gebruikersbeheer systeem.
  • Afgeschermd gedeelte voor intranet of extranet gedeelte.

Zijn er ook nadelen?

Uiteraard zijn er ook nadelen van het Concrete5 systeem.
Er zijn namelijk minder ontwikkelaars voor Concrete5 dan voor WordPress, dit maakt de keuze voor een Concrete5 programmeur wat beperkter. Alhoewel wij wel geloven dat dit aantal in razend tempo zal gaan stijgen.

Daarnaast is het aanbod add-ons van Concrete5 beperkter dan bijvoorbeeld WordPress. De kanttekening die wij hierbij willen plaatsen is dat de add-ons die zijn gemaakt van zeer goede kwaliteit zijn. Eigenlijk zijn alle functionaliteiten die je van een moderne website mag verwachten wel aanwezig.

Meer informatie over Concrete5?

Wilt u weten of Concrete5 iets is voor uw organisatie? Of dat u wellicht toch beter af bent met een Joomla of WordPress site? De Concrete5 expert van Balticode helpt u graag met uw afweging voor het juiste systeem.

U vindt ons in Regio Dordrecht en Rotterdam.
U kunt ons bellen op 078 617 99 66 of maak hieronder een afspraak.

Vrijblijvend kennismaken? Maak hier een afspraak