De functionaliteit van Magento is uit te breiden met extensies.
We hebben een aantal van onze favoriete Magento extensies op een rijtje gezet.

Onze Magento extensie top 3:

Postcode.nl Magento extensie

Met de Magento extensie van Postcode.nlĀ zorgt u ervoor dat uw klanten alleen hun postcode hoeven in te vullen. Vervolgens haalt de extensie van postcode.nl de juiste adresgegevens op. Dit scheelt uw klanten werk en zal leiden tot extra conversie.

Inschrijven op uw e-mail nieuwsbrief

De standaard nieuwsbrief module van Magento vinden wij voor de meeste gebruikers niet handig. Hiervoor in de plaats hebben wij twee favoriete nieuwsbrief extensies. De meest bekende extensie is Mailchimp. Sinds kort is hier een Nederlandse concurrent bijgekomen, namelijk LaPosta. Even handig in gebruik, maar de nieuwsbrief extensie is volledig in het Nederlands. De nieuwsbrief extensies werken beiden met het zogenaamde drag-and-drop systeem. U sleept dus de nieuwsbrief als het ware in elkaar. Er is geen html kennis nodig.

Magento page cache extensie

Voor Google, maar zeker ook voor uw bezoekers wordt snelheid steeds belangrijker. De posities in de zoekmachine worden o.a. bepaald door de laadsnelheid van uw Magento site. Snelheid geeft bezoekers een betere ervaring. Dus ook uw bezoekers zullen eerder geneigd zijn langer op uw site te surfen. Voor het optimaliseren van de snelheid van uw Magento site zijn diverse extensies beschikbaar. Kijkt u eens bij Full Page Cache.

Magento plugin laten installeren?

Wilt u zeker zijn van een feilloos werkend Magento extensie? De Magento programmeurs van Balticode zijn ware Magento experts en kunnen binnen zeer korte tijd uw extensie installeren en configureren.