Part of Part of Modus-Digital

Webdesign, bouw van Joomla websites, WordPress websites en webshops? Het is voor internetbureau Balticode uit Dordrecht dagelijkse kost.

Een goede website of webshop start met prachtig webdesign. Dankzij ons uitgebreide netwerk van webdesigners en internetmarketing specialisten zijn wij in staat om het maximale uit uw website te halen.

De techniek achter het webdesign

Minstens zo belangrijk als het webdesign is de achterliggende techniek van uw website.

Efficiente code en snelle laadtijden van websites worden steeds belangrijker voor zoekmachines zoals Google. Google stelt zelfs dat een acceptabele laadtijd inmiddels een vereiste is om kans te maken op top posities in Google.

Balticode heeft voor elk CMS of webshop systeem een aantal gespecialiseerde programmeurs. Zij kennen het systeem door-en-door en halen hierdoor het maximale uit uw website.

Webdesign door Balticode Dordrecht

Inmiddels heeft Balticode in de regio Dordrecht diverse klanten mogen bedienen. Zo werken we voor diverse internetbureau’s uit de regio Dordrecht. Ook reclame- en communicatiebureau’s uit Dordrecht weten inmiddels de weg naar Balticode te vinden als toeleverancier van uitmuntende techniek.

Overtuig uzelf en bekijk ons uitgebreide portfolio.

Op zoek naar een betrouwbare webdesigner uit Dordrecht?

Neem via 078 617 99 66 telefonisch contact met ons op voor een webdesign offerte op maat, of maak via onderstaande knop een afspraak.

Vrijblijvend kennismaken? Maak hier een afspraak