Part of Part of Modus-Digital

De VirtueMart specialist van Balticode ontwikkelt de optimale webshopapplicatie voor uw e-commerce activiteiten op basis van VirtueMart open source software. VirtueMart biedt een groot aantal features die optimale verkoopmogelijkheden bieden. In combinatie met het Joomla content management systeem zorgt de VirtueMart specialist voor een complete webshop met uw eigen bedrijfsuitstraling.

VirtueMart e-commerce

VirtueMart is een complete e-commerce oplossing die alle faciliteiten biedt die bij een succesvolle webshop horen. Overzichtelijke presentatie van de producten, afhandeling van bestelformulieren en verzendformulieren, voorraadbeheer, complete betalingsmodule met documenten voor financiƫle administratie. Wij realiseren voor u een complete nieuwe VirtueMart webshop, maar kunnen u ook verder helpen met uw reeds bestaande VirtueMart website of plugin.

Maatwerk plugins in VirtueMart

De VirtueMart specialisten van Balticode ontwikkelen een complete e-commerce oplossing voor uw internetverkopen. Mocht u specifieke wensen hebben die niet in de standaard plugins of extensions van VirtueMart zijn opgenomen dan kunnen onze programmeurs maatwerk plugins en extensions voor u ontwikkelen.

Kennismaken met de VirtueMart specialisten?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voordelen van VirtueMart e-commerce.
U kunt ons bellen op 078 617 99 66 of maak hieronder een afspraak.

Vrijblijvend kennismaken? Maak hier een afspraak