Part of Part of Modus-Digital

Bij Balticode vindt u ervaren VirtueMart programmeurs die in staat zijn om voor u op maat een complete e-commerce applicatie te ontwikkelen. Uw online winkel wordt in uw eigen huisstijl vormgegeven, uw producten worden aantrekkelijk en overzichtelijk gepresenteerd. Onze VirtueMart programmeur kent alle mogelijkheden en zorgt voor optimale verkoopmogelijkheden.

VirtueMart e-commerce

VirtueMart is een complete e-commerce oplossing die werkt in combinatie met het Joomla content management systeem. De VirtueMart programmeur maakt een complete online shop op maat, met een productencatalogus, order- en verzendformulieren en betalingsmodule (iDeal, Buckaroo, DocData, Omnikassa, PayPal) . Omdat gebruik wordt gemaakt van open source software zijn de kosten beperkt.

VirtueMart specialisten bij Balticode voor maatwerk

Bij Balticode vindt u een groep internetprogrammeurs die zich gespecialiseerd hebben in verschillende applicaties. Naast webshopapplicaties als VirtueMart en Magento benutten zij ook alle mogelijkheden van Joomla en WordPress content managementsystemen voor uw website. Heeft u speciale wensen die niet standaard in VirtueMart aanwezig zijn? Onze VirtueMart specialisten verzorgen speciale maatwerk extensies. Daarnaast bieden wij (in tegenstelling tot vele andere webbureau’s, ook ondersteuning bij reeds bestaande VirtueMart maatwerk extensies van derden.

Meer weten over de voordelen van VirtueMart e-commerce?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voordelen van VirtueMart e-commerce.
U kunt ons bellen op 078 617 99 66 of maak hieronder een afspraak.

Vrijblijvend kennismaken? Maak hier een afspraak