Part of Part of Modus-Digital

In combinatie met Joomla wordt er vaak gekozen voor het webshop systeem VirtueMart of OpenCart.

Met de komst van VirtueMart 2 zijn er vele verbeteringen doorgevoerd met meer dan 500 nieuwe features. De VirtueMart is daarnaast geheel aan te passen aan uw wensen.

VirtueMart extensie op maat

VirtueMart is functioneel uit te breiden met zogenaamde extensies of plugins. Veel VirtueMart experts stellen hun extensie ter beschikking aan de community. Hierdoor vindt u bijna altijd wat u zoekt. Mocht een extensie niet geheel zijn zoals u wilt, of bestaat uw extensie nog niet, dat kunt u bij Balticode een VirtueMart extensie op maat laten ontwikkelen. Wij zijn enorm bedreven in het ontwikkelen van maatwerk extensies voor o.a. Joomla, WordPress, Magento, Opencart en VirtueMart. Daarbij bieden wij ook het aanpassen van een bestaande maatwerk VirtueMart extensie aan.

VirtueMart template ontwikkeling

Uw VirtueMart website is geheel naar uw eigen smaak aan te passen. U kunt hiervoor gebruik maken van VirtueMart templates die aansluiten op uw Joomla template. Als u liever een webshop op maat wilt met u eigen stijl, dan kunnen we VirtueMart templates op maat maken. Die doen wij op basis van photoshop templates die u aanlevert, of u kunt gebruik maken van ons netwerk van Joomla designers. De VirtueMart designs woren vervolgens door onze VirtueMart experts omgezet naar goedwerkende webshops.

Meer weten over VirtueMart extensies of templates?

Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek uw wensen en mogelijkheden.
U kunt ons bellen op 078 617 99 66 of maak hieronder een afspraak.

Vrijblijvend kennismaken? Maak hier een afspraak