Part of Part of Modus-Digital

Aangeboden stages

Stage Allround Webdeveloper

Datum: 1e helft 2022
Locatie: Breda

Wat kun je verwachten

Binnen Balticode ga jij je bezig houden met het realiseren van webapplicaties. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het opzetten van volledig nieuwe apps, het debuggen van bestaande sites en het testen van ontwikkelde software.

Tijdens je stage wordt je betrokken bij afwisselende en uitdagende projecten voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Dit doe je grotendeels zelfstandig, maar ook in teamverband met onze ervaren developers.

Hoewel de nadruk van je stage zal liggen op backend development, is er in overleg zeker ook ruimte om aan je frontend skills te werken. Verder ondersteun je onze projectmanagers tijdens lopende projecten en bij het verwerven van nieuwe opdrachten.

Je maakt onderdeel uit van ons Nederlandse team in Dordrecht, maar staat ook veelvuldig in contact met onze Engelstalige programmeurs in Litouwen, die primair verantwoordelijk zijn voor de realisatie van onze webapplicaties en webshops.

Balticode is een kleinschalig bedrijf dat hard aan de weg timmert om dit jaar met onze bestaande én nieuwe klanten een flinke groeispurt te maken. Daarbij liggen er diverse plannen klaar voor interne projecten (waaronder een nieuwe website), dus we kunnen jouw inzet goed gebruiken!

Wat wij zoeken:

Een 3e of 4e jaars student (CMD, Informatica, Mediatechnologie, CMGT ….) die:

  • Kennis heeft van- en ervaring heeft met: HTML, CSS, PHP, Javascript en MySQL databases
  • Ervaring heeft met WordPress, Laravel, Bootstrap en/of Vue.js
  • Sociaal, enthousiast, leergierig, zelfstandig en ondernemend is ingesteld
  • Passie heeft voor het volgen van trends & ontwikkelingen op het gebied van websites en apps
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden heeft in zowel Nederlands als Engels

Wat wij bieden:

  • Informele werksfeer in een klein team
  • Onkostenvergoeding
  • Veel ruimte om aan je eigen skills te werken

Iets voor jou?

Stuur dan een mailtje met je CV en motivatie naar: edwin@balticode.nl

Op zoek naar een commerciële of ICT stage?

Ben je op zoek naar een interessante commerciële of technische (ICT) stageplek en heb je affiniteit met onze dienstverlening, dan nodigen wij je uit om met ons in contact te treden.

Wij zijn door zowel ECABO als GOC geaccrediteerd als erkend leerbedrijf, en bevoegd om beroepspraktijkvorming voor het middelbaar en hoger beroepsonderwijs te verzorgen.