Part of Part of Modus-Digital

Veel websites zijn niet geschikt om te bezoeken met een mobiele telefoon. Vaak is de navigatie is onhandig, en verdwijnt er informatie van het scherm. Toch is het zeer goed mogelijk om belangrijke informatie over bedrijf, producten en diensten helder over te brengen op een mobiele website. Een mobiele versie van een bestaande website is de beste oplossing. Balticode beschikt over de techniek om dit mogelijk te maken.

Mobiele site of responsive site?

In plaats van een aparte mobiele website kunt u ook denken aan websites met responsive design. Dit zijn websites die zich qua lay-out aanpassen aan het gebruikte device, zoals telefoons en tablets. Een groot voordeel hiervan is dat u maar op één plek uw content hoeft te beheren. Daarnaast zien zoekmachines zoals google uw content niet meer als duplicated content, iets wat wel voor kan komen bij mobiele websites.

Html5

Een nieuwe ontwikkeling is het gebruik van HTML5. HTML5 is de opvolger van HTML4 wat inmiddels al weer 14 jaar oud is. HTML5 wordt door de meeste moderne browsers ondersteund.

Enkele voordelen van HTML5 zijn;

  • Geen aparte plugins nodig voor het afspelen van filmpjes
  • Snellere laadtijden
  • Gebruik van afwijkende lettertypes
  • Duidelijke indeling voor zoekmachines van de verschillende componenten van de website, zoals menu, teksten, nieuws, enz…

Meer weten over de mogelijkheden van mobiele websites?

Balticode laat u graag de mogelijkheden zien van mobiele websites.
U kunt ons bellen op 078 617 99 66 of maak hieronder een afspraak.

Vrijblijvend kennismaken? Maak hier een afspraak