Part of Part of Modus-Digital

Joomla is naast WordPress het meest populaire cms systeem voor veel websites. Sinds de lancering van Joomla 3, waarbij er erg veel aandacht is besteed aan gebruiksgemak en veiligheid wint Joomla weer aan terrein. Joomla is net als WordPress in de basis zeer zoekmachinevriendelijk en geheel in te richten met extra functionaliteiten door middel van extensies en plugins.

Joomla extensies en plugins op maat

Door de grote community achter Joomla worden er erg veel plugins en extensies voor Joomla ontwikkeld. Met deze plugins en extensies kunt u veel functies aan uw website toevoegen, zoals een webshop, fotogallery, formulieren, reserveermodules en koppelingen met systemen zoals Twitter en Facebook. Als een Joomla plugin of extensie niet bestaat kunt u deze extensie op maat laten ontwikkelen door Balticode. Uw plugin op maat voor Joomla wordt dan geheel op basis van uw wensen gemaakt. U kunt de extensie alleen voor uw eigen website gebruiken of deze plugin of extensie tegen betaling aanbieden in de extensie directory van Joomla.

De Joomla experts van Balticode hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van extensie en plugin voor o.a. Joomla, WordPress, Magento, Opencart en VirtueMart.

Joomla template ontwikkeling

Joomla is het CMS systeem, maar het uiterlijk van uw Joomla website wordt bepaald door de template.
op internet zijn talloze websites te vinden waar uw templates voor Joomla gratis of tegen betaling kunt downloaden. Een voorbeeld hiervan is de website Gavick.

Wellicht heeft u liever een Joomla template op maat. Het voordeel hiervan is dat u uw website kunt laten aansluiten bij de uitstraling van uw overige huisstijl middelen. Onze Joomla experts kunnen uw photoshop document van uw website omzetten naar een perfect werkende Joomla website. Heeft u geen Joomla designer die uw ontwerp kan maken? Dan kan Balticode uw voorstellen aan iemand uit ons netwerk met Joomla ontwerpers.

Daarnaast kunnen wij u altijd verder helpen bij een bestaand probleem met een Joomla! extensie of plugin.

Meer weten over Joomla plugins, extensies of templates?

Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek uw wensen en mogelijkheden.
U kunt ons bellen op 078 617 99 66 of maak hieronder een afspraak.

Vrijblijvend kennismaken? Maak hier een afspraak