Part of Part of Modus-Digital

De app ontwikkelaars van Balticode beschikken over de vereiste technische kennis en omvangrijke ervaring om een optimaal functionerende mobiele app voor u te ontwikkelen. Zowel voor informatie-uitwisseling als voor amusement bieden mobiele apps uitstekende mogelijkheden om de marktpositie te verstevigen. Wij ontwikkelen apps voor smartphones en tablets voor alle platforms zoals Apple iOs (iPhone/iPad), Android, WindowsMobile en Blackberry.

App design

Naast optimale functionaliteit is het design van een app van groot belang voor het behalen van gewenste resultaten. De app ontwikkelaars van Balticode kennen de finesses van de techniek van de verschillende platforms die gebruikt worden voor smartphones. De “look and feel” van uw app kan volledig worden aangepast aan uw ontwerp of de huisstijl van de opdrachtgever.

Apps en functionaliteiten

De app ontwikkelaars van Balticode kunnen voor alle gewenste functionaliteiten de juiste app ontwikkelen. Dat varieert van een specifieke mobiele app (native app) tot een web app, een mobiele versie van een website in html5. U maakt uw wensen kenbaar en wij zorgen voor maatwerk.

Meer weten wat de app ontwikkelaars van Balticode voor u kunnen betekenen?

Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek uw wensen en mogelijkheden.
U kunt ons bellen op 078 617 99 66 of maak hieronder een afspraak.

Vrijblijvend kennismaken? Maak hier een afspraak