Part of Part of Modus-Digital

Mobiele applicaties worden op grote schaal gebruikt om voor organisaties en bedrijven communicatieprocessen te vereenvoudigen en te versnellen. Tegelijkertijd leveren mobiele applicaties een bijdrage aan verbetering van naamsbekendheid en omzetvergroting.

Reclamebureaus en grafisch ontwerpers krijgen tegenwoordig steeds vaker de vraag van hun klanten of ze ook een app kunnen maken. Dan is het zaak om een betrouwbare app ontwikkelaar achter de hand te hebben die u kan adviseren bij uw eerste stappen op het app-pad. U bent goed in het uitdenken van concepten en de grafische vormgeving, Balticode is specialist in de achterliggende app-techniek. Samen zorgen we voor een top product.

Verschillende besturingssystemen

Iedere telefoon heeft een besturingssysteem. De twee grootste en meeste bekende hiervan zijn Android van Google en iOs van Apple. Het marktaandeel van deze twee partijen ligt op 92%. Een actuele weergave van het marktaandeel van de diverse mobiele besturingsystemen vindt u hier.

Naast het Android en iOs platform, waar wij apps voor ontwikkelen, kunt u ook terecht voor Windows mobile apps. Dit besturingssysteem wint snel terrein.

Het juiste app platform kiezen

Afhankelijk van de wensen van u of uw klant zullen wij u adviseren in het te gebruiken besturingssysteem en de te gebruiken technieken. Er kan gekozen worden voor een hybride app, een native app of een webapp (gebaseerd op html5). Een uitgebreide omschrijving vindt u op de pagina “hybride app, native app of webapp?

Meer weten over mobiele applicaties van BaltiCode?

Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek uw wensen en mogelijkheden.
U kunt ons bellen op 078 617 99 66 of maak hieronder een afspraak.

Vrijblijvend kennismaken? Maak hier een afspraak