Iedere vormgever is in staat om een app te ontwerpen. Fabrikanten van de mobiele besturingsystemen hebben online een handleiding voor het ontwerpen van apps. Alle benodigde informatie vindt u terug op onze pagina ‘handleiding app maken‘.

De technische vertaling van het ontwerp naar een goedwerkende app is echter een andere tak van sport. Een programmeur van websites is niet automatisch een app developer. Zelfs tussen app ontwikkelaars onderling is er meestal een scheiding tussen ontwikkelaars voor Android en een app developer voor iOS.

Kies een betrouwbare app ontwikkelaar

Omdat het meestal niet rendabel is om al deze specialismen onder één dak te hebben is het veelal beter de app ontwikkeling uit te besteden. Wat uiteraard het allerbelangrijkst is bij uitbesteding, is dat u een betrouwbare en ervaren partner kiest.

App ontwikkeling uitbesteden

Bent u, als reclamebureau of grafisch ontwerper, op zoek naar een partner om het technische gedeelte van uw app ontwikkeling of webdevelopment uit te besteden, maar vindt u het ook belangrijk dat u:

  • ondersteund wordt bij de communicatie naar uw klanten;
  • antwoord krijgt op vragen over ontwerpspecificaties;
  • informatie krijgt over de technische mogelijkheden van webdevelopment en appontwikkeling;
  • een technisch partner heeft die doet wat hij belooft en afmaakt waar hij aan begint;

dan vindt u in Balticode de perfecte partner.

Ondersteuning bij App ontwikkeling en webdevelopment

Wilt u eens brainstormen? Weten wat de (on)mogelijkheden zijn? Wilt u gaan starten met apps ontwerpen?. De app specialisten van Balticode helpen u graag.

Wilt u dat een specialist van Balticode met u meegaat naar een gesprek met uw klant? Vindt u het prettig om iemand met verstand van zaken aan tafel te hebben bij grotere projecten? Geen probleem. Als technisch partner ondersteunen wij u graag. Dit kan overigens geheel anoniem (whitelabel) als u dit wenst.

Weten of wij als technisch partner interessant zijn?

Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek uw wensen en mogelijkheden.
U kunt ons bellen op 078 617 99 66 of maak hieronder een afspraak.

Vrijblijvend kennismaken? Maak hier een afspraak